Zgodovina in razvoj

1995
Mag.sci. Snežana Kos, dr.med. specialist radiolog pridobi koncesijo ZZZS in prične z delom v okviru zasebne AMBULANTE ZA ULTRAZVOK IN RTG v Maistrovi ulici 17 v Mariboru. Istega leta je bilo ustanovljena družba SANABILIS podjetje za zdravstvene storitve in trgovino d.o.o. z namenom pacientom ponuditi širšo paleto preiskav v okviru samoplačniških ambulant.

2003
Širitev dejavnosti ambulante, selitev na Vilharjevo ulico. Vsa dejavnost se z novo grafično podobo predstavlja in deluje pod krovnim imenom DIAGNOSTIČNI CENTER SANABILIS.

2005
Zaradi uvajanja dodatnih preiskav in storitev sledi selitev v nove, večje prostore v center mesta na naslov Ulica heroja Bračiča 6. Pacientom omogočimo lažji dostop, veliko čakalnico, parkiranje v garažni hiši kot tudi najsodobnejše opremljene prostore.

2007
Koncesija ZZZS se prenese na družbo SANABILIS d.o.o.

Zanimive informacije

  • Osteoporoza

    Je sistemska bolezen, za katero je značilna nizka kostna gostota in povečana lomljivost kosti. Govorimo o bolezni, ki je tovrstni status dobila še le v zadnjem desetletju. Pred tem so jo obravnavali kot normalno spremljajoči pojav staranja.

Aktualno

OPOZORILO - KORONAVIRUS

OPOZORILO - KORONAVIRUS

Več

Obvestilo o čakalni dobi

Čakalne dobe na dan 24.07.2023:

Več

O nas

Varovanje zasebnosti vsakega pacienta, zagotavljanje poglobljene individualne obravnave ter korekten in spoštljiv odnos so osnovna vodila vseh zaposlenih sodelavcev.   
 
Opremljeni smo z najsodobnejšo medicinsko opremo, ki omogoča hitro in zanesljivo opravljanje zahtevnih diagnostičnih preiskav.

Hitri kontakt

Kje nas najdete


Večji zemljevid