Pravno obvestilo

1. Objava in distribuiranje vsebin
Vsebine objavljene na spletni strani www.sanabilis.si. so last družbe Sanabilis d.o.o., Ulica heroja Bračiča6, 2000 Maribor in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene. Ne sme se jih kopirati, razmnoževati ali na kakršen koli drugi način distribuirati brez dovoljenja družbe Sanabilis d.o.o.,

2. Odgovornost delovanja spletne strani
Družba Sanabilis d.o.o., ni odgovorna za občasno nedelovanje spletne strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Družba Sanabilis d.o.o., si pridržuje pravico do sprememb vsebin objavljenih na spletni straniwww.sanabilis.si.

3. Zbiranje in obdelava prejetih podatkov
Na določenih mestih spletne strani www.sanabilis.si bo družba Sanabilis d.o.o., zbirala osebne podatke uporabnikov (ime, priimek, naslov, telefonska številka, e-mail naslov,...), kakor tudi podatke podjetij, o čemer bo uporabnik obveščen in bo lahko te podatke prostovoljno posredoval. Družba Sanabilis d.o.o., jamči, da bodo na ta način zbrani podatki namenjeni izključno uporabi podjetja in se ne bodo predali v roke tretji osebi ali bili kakorkoli drugače zlorabljeni.

4. Dodatne informacije
Za vse dodatne informacije smo vam na voljo preko kontaktnih podatkov navedenih v rubrki Kontakt ali preko kontaktnega obrazca.

Zanimive informacije

  • Osteoporoza

    Je sistemska bolezen, za katero je značilna nizka kostna gostota in povečana lomljivost kosti. Govorimo o bolezni, ki je tovrstni status dobila še le v zadnjem desetletju. Pred tem so jo obravnavali kot normalno spremljajoči pojav staranja.

Aktualno

OPOZORILO - KORONAVIRUS

OPOZORILO - KORONAVIRUS

Več

Obvestilo o čakalni dobi

Čakalne dobe na dan 24.07.2023:

Več

O nas

Varovanje zasebnosti vsakega pacienta, zagotavljanje poglobljene individualne obravnave ter korekten in spoštljiv odnos so osnovna vodila vseh zaposlenih sodelavcev.   
 
Opremljeni smo z najsodobnejšo medicinsko opremo, ki omogoča hitro in zanesljivo opravljanje zahtevnih diagnostičnih preiskav.

Hitri kontakt

Kje nas najdete


Večji zemljevid